DINSTANI LUK
PASIRAN
Proizvod je dinstan u sopstvenom soku na laganoj vatri i PASIRAN.
Pasiranjem su odstranjene teško svarljive opne.
IDEALAN ZA SVE VRSTE ČORBI, POTAŽA, SUPA, GULAŠA, PAPRIKAŠA i ostala jela gde nije poželjno da se vidi struktura luka.

SASTOJCI
- 99,7% Luk
- 0,3% Morska so
Upotreba
Imajte na umu da je ovo gotov proizvod.
Kad završite sa pripremom drugih sastojaka za odabrano jelo, dodajte Dinstani luk. Tako ćete sačuvati mirise i ukuse koji se nalaze i u njegovom soku.
Ako pravite potaže, dodajte ga neposredno pre dodavanja tečnosti, kod teleće čorbe posle dinstanja svih neophodnih sastojaka, ako pravite punjene paprike spojite ga sa mesom pre punjenja a kod pripreme svih vrsta mesa u toku njegovog dinstanja.
Nutritivne vrednosti
Energetska vrednost: 115kJ, 27kcal
Masti: 0,10g
Od kojih zasićene masne kiseline: 0,04g
Uglieni hidrati: 5,17g
Od kojih šećeri: 4,76g
Vlakna: 1,03g
Proteini: 0,92g
So: 0,38g
PAKOVANJA

©2025 LAKI LUK. Sva prava zadržana.