DINSTANI LUK

PASIRAN

Proizvod je dinstan u sopstvenom soku na laganoj vatri i PASIRAN.

Pasiranjem su odstranjene teško svarljive opne.

IDEALAN ZA SVE VRSTE ČORBI, POTAŽA, SUPA, GULAŠA, PAPRIKAŠA i ostala jela gde nije poželjno da se vidi struktura luka.

SASTOJCI

Upotreba

Imajte na umu da je ovo gotov proizvod.

Kad završite sa pripremom drugih sastojaka za odabrano jelo, dodajte Dinstani luk. Tako ćete sačuvati mirise i ukuse koji se nalaze i u njegovom soku.

Ako pravite potaže, dodajte ga neposredno pre dodavanja tečnosti, kod teleće čorbe posle dinstanja svih neophodnih sastojaka, ako pravite punjene paprike spojite ga sa mesom pre punjenja a kod pripreme svih vrsta mesa u toku njegovog dinstanja.

Nutritivne vrednosti

Energetska vrednost: 115kJ, 27kcal
Masti: 0,10g
Od kojih zasićene masne kiseline: 0,04g
Uglieni hidrati: 5,17g
Od kojih šećeri: 4,76g
Vlakna: 1,03g
Proteini: 0,92g
So: 0,38g

PAKOVANJA

©2025 LAKI LUK. Sva prava zadržana.